Mikor és milyen vitamint érdemes szedni? A személyre szabottság a titok! Dietetikusunktól már sokszor halhattátok, hogy minden szervezet különböző, ezért más fajtájú és mennyiségű vitamin szedése ajánlott mindenkinek. A VitalHeronál mindez teljesen egyénileg összeállítható! Pont ezért fejlesztettük ki magas minőségű vitaminjainkat és egyedi szolgáltatásunkat, hogy mindenki megfelelő vitaminellátásban részesüljön.

Zsuzsa , mikrobiom specialista és vegán táplálkozási tanácsadó is kipróbálta és bátran ajánlja nektek a VitalHero vitaminokat és egyedülálló tesztünket. Akár egy problémára fókuszáltan vagy általánosan lennétek kíváncsiak arra, hogy mire van szüksége szervezeteteknek. Ne habozzatok, töltsétek ki, semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Milyen csak nálunk elérhető vitamin csomagokat találtok? Nézzünk pár példát:- A VitalBrain például serkenti a szellemi teljesítőképességet, legyen szó vizsgaidőszakról, nagy összpontosítást igénylő munkahelyi feladatról vagy sportról. Segítségével javul a koncentráció és a tanulási készség. A VitalLiver a népi gyógyászatban jól ismert, ugyanakkor tudományosan is bizonyított májvédő és regeneráló gyógynövényekből készült. A StressOff készítmény összetételének köszönhetően hatékonyan járul hozzá a mindennapi stressz kezeléséhez és a nyugodt, pihentető alváshoz.

Hogyha pedig a teszt elvégzése után is marad kérdésed, keress minket bizalommal! Vitaminra fel!